Saturday, 8 February 2014

VITAMIN C SHAKLEE - untuk kulit cantik, anjal & berseri

Salam pembaca semua... harap semuanya sihat la yer...
Kali ini azie nak cerita tentang Vitamin C SHAKLEE yang ada dalam SET SKINCARE SHAKLEE tu...
Kita tengok dulu rupa bentuk Vitamin C SHAKLEE ni...
Ha ni dia...


Vitamin C SHAKLEE didatangkan dalam bentuk sustained release iaitu dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan Vitamin C berada dalam badan kita. Memandangkan Vitamin C mudah musnah dan tidak dapat disimpan lama dalam badan, maka teknologi sustained release adalah sangat diperlukan.

Satu tablet Vitamin C SHAKLEE adalah bersamaan dengan 71/2 biji oren. Di mana ia dilepaskan perlahan-lahan dalam badan sebanyak 100mg setiap jam untuk satu tablet.

Vitamin C SHAKLEE didatangkan bersama-sama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan Vitamin C dengan lebih baik.MANFAAT VITAMIN C SHAKLEE UNTUK KECANTIKAN KULIT

  • Banyak kebaikan Vitamin C dalam mengekalkan kulit yang cantik. Ia merangsang pengeluaran kolagen. Kolagen adalah sangat perlu kerana ia umpama gam yangmengikat sel-sel kulit kita untuk sentiasa tegang. 
  • Mengurangkan garis-garis halus yang tidak diingini.
  • Memutihkan dan memulihkan keadaan kulit kusam.
# TESTIMONI 


Sungguh berkesan Vitamin C SHAKLEE ini... memang sesuai la untuk kecantikan kulit... So pada mereka-mereka di luar sana yang nak kulit cantik, anjal dan berseri... cubalah sekarang Vitamin C SHAKLEE ni... !!!!

Berminat?

Hubungi saya;
fauziah azie
Sms/Whatsapp : 012-6930770
FB Page: luvlymumvitamins
Email : mamafarzana77@gmail.com

* COD bagi kawasan Seremban, Senawang dan kawasan sekitarnya.

 

0 comments:

Post a Comment